Select Page

Harmonix Rodent Paste

Harmonix Rodent Paste je inovativna vaba, pripravljena za uporabo za profesionalno zatiranje norveških podgan, črnih podgan in hišnih miši, ki takoj zmanjša škodo zaradi glodanja. Vsebuje najnovejšo aktivno učinkovino kolekalciferol (vitamin D3), ki je PRVA učinkovina, ki NI antikoagulant in deluje na način preprečitve glodanja zaradi hranjenja.

Več informacij o varstvu pred glodalci >

Inovativna vaba, pripravljena za uporabo za profesionalno zatiranje norveških podgan, črnih podgan in hišnih miši. Omogoča takojšen učinek zmanjšanja gospodarske škode zaradi glodanja. Vrečke z vabo se nastavi na mesta, kjer se zadržujejo glodalci. Dovoljeno za profesionalno uporabo.

Pakiranje: polietilenska ovojnica z zadrgo, 5 kg oz. 250 vrečk po 20 g

Cena: 79,30 € (z DDV)

Namen

Harmonix Rodent Paste je rezultat dolgoletnih raziskav – inovativna vaba za glodavce z najnovejšo aktivno učinkovino kolekalciferol za varstvo pred glodavci, hkrati pa izpolnjuje visoke standarde integriranega zatiranja škodljivcev (IPM), varnosti in najvišje odgovornosti do okolja. Zahvaljujoč novemu načinu delovanja učinkovine kolekalciferol, se lahko Harmonix Rodent Paste pohvali z najboljšo stopnjo učinkovitosti proti hišnim mišim (Mus musculus) in podganam (Rattus norvegicus in R. rattus), tudi tistim, ki so na ostale vabe (antikoagulante) že odporne.
Kolekalciferol (vitamin D3) je PRVA učinkovina, ki NI antikoagulant. Omogoča takojšen učinek zmanjšanja gospodarske škode zaradi glodanja. Dodan je v edinstveno formulacijo in zagotavlja optimalno stabilnost ter privlačnost vabe za ciljane glodavce in ustreza tudi sodobnim potrebam v družbenem, okoljskem in poslovnem svetu.

 • Dovoljena je uporaba na prostem.
 • Priročna velikost vabe 20 g za praktično in hitro namestitev.
 • Edinstven učinek zmanjšanja apetita in prenehanja potrebe po prehranjevanju glodavcev.

Uporaba

Vsebuje: kolekalciferol 0,77 g/kg (0,077%)
Formulacija: gotova vaba – RB

Pakiranje: polietilenska ovojnica z zadrgo, 5 kg oz. 250 vrečk po 20 g

Ciljni organizmi

 • norveška podgana (Rattus norvegicus), odrasli in mladiči
 • črna podgana (Rattus rattus), odrasli in mladiči
 • hišna miš (Mus musculus), odrasli in mladiči

Navodila za uporabo
Pred uporabo preberite in upoštevajte informacije izdelka, kot tudi vse informacije, ki so izdelku priložene ali ste jih prejeli na prodajnem mestu.

 1. Izdelek se sme uporabljati samo kot del sistema celostnega sistema za zatiranje škodljivcev, vključno z, med drugim, higienskimi ukrepi in, kjer je to mogoče, fizičnimi metodami nadzora.
 2. Kjer je to možno, morajo biti postaje za nastavljanje vab pritrjene na tla ali druge strukture.
 3. Izdelek namestite izven dosega otrok, ptic, hišnih ljubljenčkov in rejnih živali ter drugih neciljnih živali.
 4. Izdelek namestite stran od hrane, pijače in krmnih snovi, kot tudi stran od pripomočkov in površin, ki so v stiku z navedenimi.
 5. Postaje za nastavljanje vab morajo biti jasno označene, da se vidi, da vsebujejo rodenticide in, da se jih ne sme premikati ali odpirati.
 6. Ko izdelek uporabljate, ne jejte, pijte ali kadite. Po uporabi izdelka si operite roke in neposredno izpostavljeno kožo.
 7. Če je sprejem vabe nizek v primerjavi z očitno velikostjo invazije, razmislite o premestitvi postaj za nastavljanje vabe na druge kraje in o možnosti zamenjave z drugo formulacijo vabe.
 8. Če po 35-dnevnem obdobju obravnave še vedno pride do uživanja vabe in ni opaziti upada aktivnosti glodavcev, potem je treba ugotoviti verjetni vzrok. Kjer se izključijo drugi elementi, je najverjetneje vzrok odpornost glodavcev, zato razmislite o uporabi (antikoagulantnih) rodenticidov ali pa kot alternativni ukrep uporabite pasti.
 9. Vaba v vrečkah: Ne odpirajte vrečk, ki vsebujejo vabo.

Izdelka se ne bi uporabljalo več kot 35 dni brez ovrednotenja stanja invazije in učinkovitosti obdelave.

Izdelek je namenjen samo za profesionalno uporabo.

Zdrave kokoši

Sodobno varstvo pred glodalci

 • Novi standard učinkovitosti – boljši od obstoječih rešitev in priporočena zamenjava za antikoagulante.
 • Okoljsko odgovoren – ponuja visok standard družbene odgovornosti zahvaljujoč manjši porabi vab in plastike.
 • Manj gospodarske škode, ki jo povzročajo glodavci – ker se glodavci prehranjujejo s skoraj vsem užitnim, bo upočasnitev ali ustavitev njihovega apetita omogočila takojšnje zmanjšanje škode, ki jo sicer lahko povzročijo pri iskanju hrane.
Kokoš

Glavne prednosti

 • Dovoljena je uporaba na prostem.
 • Priročna velikost vabe 20 g za praktično in hitro namestitev.
 • Edinstven učinek zmanjšanja apetita in prenehanja potrebe po prehranjevanju glodavcev. Že po nekaj dneh boste opazili manjšo porabo vabe, ki ji sledi popolno prenehanje uživanja vabe.
 • Nova učinkovina, nov način delovanja – zahvaljujoč novemu standardu delovanja učinkuje tudi na podgane in miši, ki so že odporne na druge vabe.
 • Sodobna in prilagodljiva embalaža, s katero boste ustvarili tudi do 80 % manj plastičnih odpadkov kot pri tradicionalnih plastičnih pakiranjih.

Enostavno naročilo preko spletnega obrazca in plačilo po predračunu. Brezplačna dostava za celo Slovenijo.