Select Page

K-Othrine Partix

K-Othrine Partix je koncentriran tekoči insekticid za nadzor ščurkov, stenic, pajkov, muh v zaprtih prostorih znotraj zgradb ter nadzor os v gnezdih pod strehami in na drevesih.

Več informacij o zaščiti pred insekti

Pripravek se uporablja za nadzor ščurkov, stenic, pajkov in muh v zaprtih prostorih znotraj zgradb, ter nadzor os v gnezdih pod strehami in na drevesih. Uporablja se lahko na vseh stanovanjskih, javnih in industrijskih objektih, itd. Pripravek se v ročni škropilnici zmeša z vodo in poškropi po prizadetih območjih. Zaradi posebne tehnologije deluje dolgotrajno in zaščiti pred vsem mrčesom do 5 tednov.

Pakiranje: 250 mL

Cena: 34,50 € (z DDV)

Namen

Za nadzor ščurkov, stenic, pajkov in muh v zaprtih prostorih znotraj zgradb, ter nadzor os v gnezdih pod strehami in na drevesih. Uporablja se lahko na vseh stanovanjskih, javnih in industrijskih objektih, itd. K-Othrine Partix SC 25 je pripravljen za uporabo le s preprostim dodajanjem v vodo in mešanjem. Škropilno brozgo lahko nanesene na vse površine (les, kovine, beton, omet, steklo …).

Uporaba

Vsebuje: deltametrin 25 g/L (2,49 % w/w)
Formulacija: koncentrat za suspenzijo – SC

Odmerek: 5 mL pripravka razredčite z vodo do 1 L.  Za dosego koncentracije 6,25 mg deltametrina na 1 m² je potrebno na vsak kvadratni meter površine nanesti 50 mL delovne raztopine.

Obdelava površin, ki so podvržene mokremu čiščenju:
Delovno raztopino nanašamo v špranje in razpoke s posebnimi šobami oz. z nastavkom s katerim lahko dosežemo notranjost razpok in špranj. Pasovna širina pršenja naj bo največ 0,1 m. Upoštevati moramo tudi ustrezno razdaljo med šobo in obdelovalno površino.

Obdelava površin, ki niso podvržene mokremu čiščenju:
Pršimo samo po omejenih površinah kot so: zaprte površine pod kuhinjskim pohištvom, pod hladilnikom, pod kuhinjskim pomivalnim koritom, pod pečico, pod grelnikom vode, v vse špranje in razpoke, ki bi lahko bile zatočišče žuželkam.

Učinkovitost:

 • ščurki – do 12 tednov
 • pajki – do 8 tednov
 • muhe – do 5 tednov

Ponovitvene uporabe se lahko izvajajo največkrat 11-krat letno.

 • Pred uporabo znotraj prostorov zaprite vsa okna in vrata v prostoru, kjer bo pripravek uporabljen.
 • Ne nanašati neposredno ali v bližini hrane, krme in pijače ter pripomočkov in naprav, ki bi lahko prišli v stik s hrano, krmo, pijačo in živino.
 • Ne nanašati na površine kjer shranjujemo, pripravljamo ali sprejemamo hrano ali krmo.
 • Ne pršiti po pobeljenm perilu ali materialih, ki prihajajo v direkten stik z osebami v posteljah (posteljnina) ali materialih, ki se perejo (zavese). Ne škropiti žimnic v otroških posteljah.
 • Ne nanšati neposredno na ljudi, živali in posteljno perilo.
 • Pred uporabo je potrebno umakniti oziroma pokriti akvarije ali posode z ribami.
 • Med uporabo ne smejo biti prisotni opazovalci. Ponoven vstop v prostor jem ožen šele, ko se obrizgane površine posušijo.
 • Pred vstopom nezaščitene osebe v obdelan prostor je potrebno le-tega dobro prezračiti.
 • Proizvod mora biti uporabljen na tak način, da hišni ljubljenčki ne morejo priti z njim v stik.

Nadzor posteljnih stenic v zaprtih prostorih:

Prva obdelava: Razredčite 10 mL pripravka K-Othrine Partix z največ 1 L vode. Za dosego koncentracije 12,5 mg deltametrina na 1 m² je potrebno na vsak kvadratni meter površine nanesti 50 mL delovne raztopine.
Druga obdelava: Po štirih tednih razredčite 5 mL pripravka K-Othrine Partix z največ 1 L vode. Za dosego koncentracije 6,25 mg deltametrina na 1 m² je potrebno na vsak kvadratni meter površine nanesti 50 mL delovne raztopine.

Učinkovitost je do 12 tednov.

Nadzor os v gnezdih na prostem:
10 mL pripravka K-Othrine Partix razredčimo z vodo do 1 L. Za dosego koncentracije 50 mg deltametrina na gnezdo razpršimo 200 mL delovne raztopine na gnezdo.

Popolno učinovitost dosežemo v 1–2 tednih.

Karenca

K-Othrine Partix ima vse okoljevarstvene standarde (WHO) po katerih se ga uvršča med varne pripravke z majhnim tveganjem za ljudi in toplokrvne živali, v kolikor se ga uporablja v skladu z navodili. Tehnologija Partix zagotavlja večjo učinkovitost in manjši vpliv na okolje.

Zdrave kokoši

 Glavne prednosti

 • Odlična pokrivnost in zmogljivost tudi na poroznih površinah kot so les, omet, beton, tekstil … Možen je tudi nanos na vzmetnice.
 • Delci, ki vsebujejo aktivno učinkovino, so trdni in imajo nepravilne oblike. To jim omogoča, da ostanejo enakomerno razporejeni po površini do 12 tednov.
 • Napredna tehnologija Partix™ ponuja hiter knockdown efekt.
 • Odlična učinkovitost in stabilnost tudi pri visokih temperaturah.
 • Ne poškoduje tretirane površine, ne pušča ostankov in vidnih madežev, ne obarva tkanin in ne povzroča neprijetnega vonja.
 • Bistveno znižanje ravni (ostankov) aktivne učinkovine v okolju (-50 %).
 • Zagotavlja dosledne rezultate.

Enostavno naročilo preko spletnega obrazca in plačilo po predračunu. Brezplačna dostava za celo Slovenijo.