Select Page

QuickBayt Spray

QuickBayt Spray je insekticidna vaba za hitro in dolgotrajno zatiranje muh v hlevih.

Več informacij o zaščiti pred insekti

QuickBayt Spray WG 10 uporabljamo za zatiranje muh (Musca domestica) v hlevih.

Prednosti:

  • Vsebuje feromon, ki privlači muhe.
  • Hitro delovanje – muho ubije v nekaj minutah, vključno s tistimi, ki so že odporne na druge pripravke.
  • Dolgotrajno delovanje – rezultati so vidni od 4 do 6 tednov.
  • Enostaven nanos na zid s čopičem.
  • Pripravek je bele barve, nanos na zidu ni moteč.
  • Pripravek lahko uporabimo, ko so živali v hlevu, saj zaradi vsebnosti snovi Bitrex preprečuje zaužitje neciljnim organizmom (govedo, prašiči ali človek).

Pakiranje:

  • 250 g  Cena: 37,00 € (z DDV)
  • 1 kg  Cena: 101,00 € (z DDV)

Namen

QuickBayt Spray WG 10 uporabljamo za zatiranje muh (Musca domestica) v hlevih. Z zatiranjem muh začnemo, takoj ko se pojavijo muhe, s čimer preprečimo nastanek velikih populacij muh.

Uporaba

Vsebuje: imidakloprid 100 g/kg, musculare in Cis-trikoz-9-en 0,84 g/kg

Formulacija: močljiva zrnca – WG

Premaz pripravimo v odmerku 250 g na 200 mL vode za 100 m² površine za hlev s cca. 25 GVŽ. Odmerjeno potrebno količino pripravka pomešamo z vodo v posodi ter mešamo tako dolgo, da dobimo homogeno mešanico. S čopičem (3–5 cm) v tankem sloju premažemo površine na katerih se zbirajo muhe. Pripravek nanašamo samo na površine, ki so izven dosega domačih živali. Izogibamo se uporabi na prašnih površinah. Takšne površine moramo pred nanosom očistiti. Po uporabi čopič operemo z mlačno vodo. Pripravek je bele barve, zato nanos na zidu ni moteč.

Postopek ponovimo, ko populacija muh ponovno naraste, običajno po 28 dneh.

Karenca

QuickBayt Spray ima vse okoljevarstvene standarde (WHO) po katerih se ga uvršča med varne pripravke z majhnim tveganjem za ljudi in toplokrvne živali, v kolikor se ga uporablja v skladu z navodili. Pripravek lahko uporabimo, ko so živali v hlevu, saj zaradi vsebnosti snovi Bitrex preprečuje zaužitje neciljnim organizmom (govedo, prašiči ali človek). QuickBayt Spray WG 10 uporabimo naveč 5-krat v 12 mesecih.
Zdrave kokoši

Uporabniške izkušnje:

Uroš Nadu: “Jaz sem uporabil QuickBayt WG 10, insekticid za zatiranje muh (močljiva zrnca). Nanesel sem ga na neupojno površino (v mojem primeru ploščice), lahko tudi steklo, kovina, plastika, itd…, in sicer v odmerku 250g/2dcl vode. Nanos na stene je bil enostaven (čopič ali valček). Pripravek je začel delovati že po prvi uri nanosa. Muhe vidno padajo. Po 1 tednu je v hlevu 2/3 manj muh. Po cca 2-3 dneh sem nanešene površine rahlo s pršilko navlažil. In spet, ko se zadeva posuši ponovno navlažil.”
Kokoš

Uporabniške izkušnje:

Mitja Žagar: “MUHAHAHAHAHAHAHA populacija muh v našem hlevu je šla na 10% populacije v enem dnevu in to pred ohladitvijo….”

Enostavno naročilo preko spletnega obrazca in plačilo po predračunu. Brezplačna dostava za celo Slovenijo.